Din foretrukne samarbejdspartner til stilladser

Hos Thers Stilladser ønsker vi at være dit foretrukne valg når du skal have sat stillads i København og resten af Sjælland. Med base centralt i Roskilde har vi mulighed for at være til rådighed overalt på Sjælland inden for kort tid.

Ring og hør mere på tlf. 46 75 41 40 eller send os en mail på mail@thers-stilladser.dk 

Du er velkommen til at komme med en forespørgsel, eller indhente et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi er stolte over kvaliteten i vores arbejde og fortæller med glæde om vores ydelser og services.
Virksomhedens stifter hedder Henrik Thers og har mange års erfaring i stillads branchen. Den daglige drift drives af Louise Thers og Henrik Thers, som har nøje udvalgt medarbejderne efter kvalifikationer og person. Vi sikrer at alle er dygtige og erfarne arbejdere, som tager godt imod enhver opgave.

Hvad kan du forvente af Thers Stilladser?

Når du vælger Thers som din samarbejdspartner kan du forvente en lang række fordele, idet vi har været mange år i branchen. Herunder kan Stilladserdu se et udpluk af de kvaliteter som vi er stolte af:

- Vores medarbejdere er veluddannede og har masser erfaring
- Vores store udvalg af stilladsdele fornyes løbende og er derfor altid sikkert at arbejde med
- Vi har meget fokus på at lovkrav bliver overholdt
- Vi efteruddanner løbende alle montører
- Vi er medlem af Dansk Byggeri, som betyder at vores arbejde er omfattet af Byg Garantiordningen

Ud over de mange fordele du finder ved et samarbejde med os, kan du selv vælge hvilken løsning der passer til din opgave. At opsætte et stillads kan gøres på mange forskellige måder og kræver ofte en individuel udformning.


Hvilke løsninger vi tilbyder

Standard stilladsløsninger
Vi tilbyder blandt andet at opstille et standard stillads, som kan bruges til ganske almindelige opgaver såsom murerarbejde, vægmaling, renovering på huse og mere. Denne løsning anses i branchen som et standardstillads og kræver ikke den helt store individuelle løsning, for at resultatet er godt og sikkert.

Specialløsninger
Til de mere specielle opgaver kan der opstilles et stillads som er fuldstændigt individuel opsat, specielt til opgaven. Heriblandt kan der nævnes et stillads vi har opsat i København, rundt om det gyldne tårn, da det skulle males. Her kunne man se vores stillads opstillet over 70 meter over jorden, da vi var færdige.
Derudover har vi også opsat et stillads til behandling af masterne på Sørøverskibet. Begge opgaver var i Tivoli i København.

Totalløsninger
Hos Thers Stilladser tilbyder vi også de helt store totalløsninger på projektet. Dette foregår oftest i samspil med en totalentreprise, hvor vi opsætter et komplet stillads rundt om bygningen og tildækker det hele med et solid overdækken, så det er frit at arbejde i al slags vejr.


Vi kører på hele Sjælland

Vores centrale placering gør os optimal som leverandør af dit stillads på Sjælland. Vi har erfaring med alle bygninger, hvad enten det er gården på landet, eller højhuset i byen. Skal din bolig eller din kundes bolig i trygge hænder, så er du velkommen til at ringe til os.
Vores stilladser har endnu ikke væltet i noget storm- eller blæsevejr, hvilket gør os til en sikker og tryg samarbejdspartner. Du kan se en oversigt over de stilladser vi har stillet op rundt på Sjælland i vores galleri og rundt på hjemmesiden.

At opsætte et stillads i København, kræver nogle gange særlige løsninger. Det hænder at et stillads skal opsættes på en fredet, eller ældre bygning, hvor fastgørelses mulighederne kan være vanskelige. Derfor er vi godt tilfredse med vores medarbejderes erfaring, som sikrer at vi kan levere et resultat vi kan være stolte over – hver gang.


Lad os give et uforpligtende tilbud på din opgave

Når du skal afsøge markedet for en potentiel samarbejdspartner, er du velkommen til at rette henvendelse til Thers Stilladser. Lad os komme med et professionelt bud på dit projekt og du kan betragte det som et uforpligtende tilbud, der er frit at overveje.

Du kan enten udfylde vores kontaktformular, eller give os et kald på tlf. 46 75 41 40. Du er også velkommen til at sende en mail på mail@thers-stilladser.dk.
Her sidder vores erfarne medarbejdere klar til at tage imod din henvendelse og derefter kan vi give et tilbud på din opgave.

Velkommen hos Thers Stilladser

Til forside

Facadestilladser

Overdækninger

Murerstilladser

Tribuner

Industristilladser

Byggehegn m.m.

Kontakt os
Besøg os på Facebook »
Sitemap
Print

Kalkgravsvej 10, 4000 Roskilde  -  CVR: 27620183

Telefon: 46 75 41 40  -  E-mail: mail@thers-stilladser.dk

Dansk Byggeri
Stilladssektionen