Opsætning af stillads til ordinære og krævende opgaver

Hos Thers Stilladser ApS, der ligger centralt i Roskilde, tilbyder vi opsætning af stillads i overalt i København og på resten af Sjælland for private, entreprenører og håndværkere. Vi har erfaring med opsætning af stillads på alle bygninger, hvad enten det er gården på landet eller højhuset i byen.

Mulighed for skræddersyet opsætning af stillads

​Vi tilbyder standardløsninger til ganske almindelige opgaver såsom murerarbejde, vægmaling og renovering af huse. Opsætning af stillads til ordinære opgaver kræver normalt ikke en individuel løsning.

Vi tilbyder også specialløsninger, hvor stilladset bliver fuldstændigt individuel opsat. Vi har blandt andet stået for opsætning af stillads rundt om det gyldne tårn i Tivoli. Stilladset blev opstillet over 70 meter over jorden. Derudover har vi leveret en specialløsning til Sørøverskibet i Tivoli.

Det er også muligt at få en totalløsning, som typisk vil ske i samspil med en entreprise. Det kan være et komplet stillads rundt om bygningen, som bliver tildækket med et solidt overdækken, der beskytter mod dårligt vejr.

Det vil ofte kræve nogle særlige løsninger i forbindelse med opsætning af stillads i for eksempel København. Det hænder blandt andet, at stilladset skal opsættes på en fredet eller ældre bygning, hvor fastgørelsesmulighederne kan være vanskelige.

Sikre og trygge stilladsløsninger af erfarne montører

​Ingen af vores stilladser er væltet i storm- eller blæsevejr, og det gør os til en sikker og tryg samarbejdspartner. Vi er stolte over kvaliteten i vores arbejde, og vi har mange års erfaring med opsætning af stillads. Samtidig bliver vores medarbejdere nøje udvalgt. 

Dermed kan du være sikker på, at der altid bliver tale om dygtige og erfarne medarbejdere. ​Vores arbejde med opsætning af stillads repræsenterer kvaliteter såsom:

  • Veluddannede og erfarne medarbejdere
  • Løbende efteruddannelse af vores stilladsmontører
  • Fokus på at holde alle lov- og sikkerhedskrav
  • Stort udvalg af nye og sikre stilladsdele
  • Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garantiordningen

Du kan selv vælge, hvilken løsning der passer til din opgave, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opsætning af stillads. 

Du kan ringe til os på telefon 46 75 41 40, eller du kan skrive til os på mail@thers-stilladser.dk

Nysgerrig på at vide mere?

Så lad os vide hvilken e-mail adresse eller telefonnummer vi kan kontakte dig på, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Firma

Thers Stilladser ApS

CVR: 27620183

Adresse​

Kalkgravsvej 10 

4000 Roskilde

Kontakt

Tlf.: 4675 4140

E-mail: mail@thers-stilladser.dk

Omfattet af​